Brezplačna dostava za vsa naročila večja od 30,00 €
96_7_1_1_file

VEZAVA DIPLOMSKIH IN MAGISTRSKIH NALOG

Želeli ali ne, slej ko prej pride čas zaključka študija, pa naj bo to diplomski, magistrski, ali doktorski. Obhajajo nas mešani občutki, saj se na študijska leta, ne glede na to koliko preprek je bilo treba prestopiti, oziramo z nostalgijo, hkrati pa smo ponosni in zadovoljni, da se obdobje študija bliža svojemu koncu.

Sliši se skoraj romantično, ali ne? Vendar pa izkušnje govorijo, da za marsikoga priprava diplomske, magistrske naloge ali doktorske dizertacije predstavlja pravo nočno moro. Za urejanje takšne naloge namreč obstajajo stroga pravila, ki pogosto niso enostavna za izvedbo. Potrebno jo je tehnično in oblikovno urediti, lektorirati, prevesti in na koncu tudi kvalitetno natiskati in vezati. Ničkolikokrat se dogodi, da študentje lovijo zadnje minute pred oddajo, zato so v obdobjih pred oddajnimi roki pred fotokopirnicami in tiskarnami nemalokrat dolge vrste čakajočih. Ko je natisnjena in oddana, takšna naloga postane uradni dokument, en izvod pa navadno pripade knjižnici, kjer je na razpolago v branje komurkoli. Zato še zdaleč ni vseeno kakšen je naš končni izdelek.

Iščete hitro in kvalitetno vezavo diplomske naloge? Mi smo pravi naslov za vas! Diplomsko nalogo vam natisnemo na visoko kakovostnem papirju in zvežemo v najkrajšem možnem času.

V največ 24  urah opravimo vezavo diplomske naloge, v kolikor to dopušča količina ostalih naročil in zahtevnost naloge.

  • Brezplačna poštnina na vsa naročila.
  • Odlične cene tiska in vezave.
  • Najnovejše naprave in visoko kakovosten papir
  • Naročite prek spletne strani,  po telefonu ali po mailu
  • pokličite 04 2360 750 ali 041 664 558
  • cena je odvisna o obsega vašega dela in zahtev vaše fakultete, zato je ponudba povsem individualna

Na zalogi
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava
nad 30,00 €

Varno nakupovanje

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% Garancija

Vračilo kupnine v roku 14 dni od
nakupa brez dodatnih vprašanj.